Футболист на Спартак в болница

Димо Димов със съмнения за счупена ключица след зверско влизане на вратаря на Раковски

Халфът на Спартак 1918 Димо Димов е откаран по спешност в болница, след сблъсък със стража на Раковски по време на двубоя от 19-ия кръг на Б група. Играчът е откара с линейка до лечебно заведение в града, като все още няма яснота, какво точно му е състоянието. От Спартак споделиха, че съмненията са за счупена ключица.

„Вратарят на Раковски влезе зверски срещу Димо при една безобидна ситуация в 72-рата минута на двубоя. Дълъг пас към нашето момче, но съдията вдигна флага за засада, при което Димов спря да играе, в това време стражът на домакините с високо вдигнат крак „уби” играча ни. В момента е болницата и чакаме линейката да го докара. Тогава ще има яснота какво му е състоянието. Първоначалните съмнения са за счупена ключица”, каза за Varnautre.bg треньорът на Спартак 1918 Иван Найденов.

На футболиста е направена снимка, на която не се вижда нещо притеснително, казаха от Спартак. "Докторите бяха категорични, че Димо Димов е имал късмет в тази ситуация и се е разминал само с натъртване", коментираха пред Varnautre.bg от щаба на соколите.

В момента Димов заедно със своите съотборници пътуват за Варна.