Калоян Георгиев: Благодаря на феновете на Черно море

За младите футболисти подкрепата на привържениците бе нещо голямо, каза треньорът в школата на „моряците”

Наставникът на децата от школата на Черно море, родени 1998 г. Калоян Георгиев, пожела чрез нашата медия да изрази своята благодарност към феновете на "моряците", които подкрепяха неговите футболисти в мачовете от първия международен турнир по футбол за деца Бултекс Къп 2013.

Както вече писахме, привържениците на варненския клуб създадоха страхотна атмосфера на стадион Младост в морската столица, където се играха двубоите от надпреварата. Моряците загубиха на финала от ЦСКА, след изпълнения на дузпи (2:4), като редовното време завърши 0:0. В турнира взеха участие още отборите на Стяуа, Арна Бьорнар – Рад (Белград), Бешикташ, Славия и Ботев (Пловдив).

"Благодаря на целия фенклуб на Черно море и на неговия председател Иван Михайлов, които направиха нещо голямо за младите таланти на тима. За тези три дни децата се почувстваха като футболисти от мъжкия отбор. За тях това бе нещо голямо. От тяхно име искам да благодаря на привържениците на Морето, че бяха с отбора и го подкрепяха”, каза пред Varnautre.bg наставникът на Черно море 98 Калоян Георгиев.