Наркоманка задигна оборота на магазин, дадоха й условна

Крими

08-04-2013, 14:43

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

28-годишната варненка откраднала парите от обект за продажба на ядки в центъра

Районният съд във Варна даде условна присъда 28-годишна наркотично зависима варненка за кражба на пари от търговски обект. На Р. Атанасова бе наложено наказание от 8 месеца лишаване от свобода, чието изпълнение бе отложено с 3 години изпитателен срок.

В процедура на съкратено съдебно следствие, подсъдимата призна вината си за извършена кражба на пари от дневния оборот на магазин за ядки в централната градска част. Следобеда на 20 октомври м.год. подсъдимата влязла в магазина в момент, когато продавачката се намирала в задната част на помещението, без пряка видимост към входа. Атанасова се възползвала от отсъствието й, минала от вътрешната страна на плота за продажби и взела намиращата се под него парична сума от 450 лв.  Отнемането на парите било записано от охранителните камери в обекта.

Няколко дни преди извършването на настоящата кражба Атанасова е била осъдена на пробация с влязло в сила споразумение, също за извършена кражба. Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок.Снимка на Деня

Прогноза за времето в Плевен и областта - 5 май