Мъж се обеси в двора на дискотека, жена се самоуби в дома си

Крими

08-04-2013, 14:15

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Фаталните инциденти се случиха ден преди освещаването на Аспаруховия мост заради зачестилите самоубийства

Два трупа на самоубийци бяха открити през уикенда във Варна. В първия почивен ден, гражданин е подал сигнал, че е видял тяло на обесил се мъж в двора на бившата дискотека "Спайдър" в Морската градина, съобщиха от полицията. При огледа на място е установено, че трупът е на 36 годишен мъж. Самоличността му е установена. Извършен е оглед от съдебен лекар и предстои тепърва да излезе медицинска експертиза. По случая е образувано досъдебно производство, но няма улики за умишлено причиняване на смъртта, уточниха от Областната дирекция на МВР.

Вторият случай, завършил фатално в събота, е регистриран в село Константиново. В дома си се е обесила 36-годишна жена. Безжизненото тяло е открито в двора на къщата, но се са открити улики за престъпление.

Двете самоубийства се случиха ден преди освещаването на Аспаруховия мост. Вчера в най-високата точка на съоръжението, Варненският и Великопреславски митрополит Кирил отслужи водосвет за здраве и заради пострадалите и загинали в пътни инциденти и зачестилите самоубийства.