Ревнив ром закла приятелката си

Крими

02-04-2013, 10:00

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

18-годишното момиче почина от рана в шията

Млада жена почина тази нощ в Спешното отделение на МБАЛ "Св. Анна". 18-годишно момиче е било намерено в безпомощно състояние с прорезна рана в шията на ул. "Найчо Цанов" в кв. "Аспарухово". Сигнал за инцидента са подали съседи в 4:19 часа, съобщава пред Дарик д-р Антоанета Касабова от Спешна помощ.

Лекарският екип намерил ранената жена в сравнително стабилно състояние - контактна и без обилно кървене. В болницата обаче състоянието й се влошило и тя починала, докато медиците я карали към скенера в отделението. Най-вероятната причина от загуба на кръв. Предстои аутопсия.
Полицията работи по версия за битово убийство, най-вероятно - от ревност. Задържан е приятелят на жертвата, с когото тя живеела на семейни начала в ромската махала на квартал "Аспарухово", пише Днес+.
След друг битов скандал 15-годишна девойка е в болница с прорезна рана в ръката. Първоначално роднините опитали да заблудят полицаите, като първоначално подали сигнал, че момичето е нападнато в 2 часа посред нощ на улицата под Техническия университет от двама непознати.
Разследването обаче установило, че именно жената подала сигнала е посегнала и ранила момичето и то не на улицата, а в частен дом.