Никола Спасов: С 4 победи Черно море ще остане в елита

Мачът с Левски ми хареса, заяви специалистът

Бившият треньор на Черно море Никола Спасов заяви пред "Тема Спорт", че с 4 домакински успеха до края на сезона моряците ще се спасят от изпадане.

"Като футбол мачът с Левски не ми хареса. Доста слабо ниво, имаше само борба и физически единоборства. Но за Черно море това бе нормално, при тях имаше голямо напрежение и трябваше на всяка цена да вземат нещо. Така че донякъде са оправдани действията им. Резултатите им от доста време са негативни и мога да го приема за нормално. Но очаквах много повече от Левски - тим, който се бори за титлата. Сините показаха много малко. Столичани разчитаха на фаулове от собствената половина да центрират топката, за да стигнат до противниковата врата - това не отговаря на такъв отбор.
"Ситуацията на Черно море продължава да е много трудна. Сега им предстои тежко гостуване на Ботев Пловдив. Но е добре, че посрещат всички борещи се за спасяване - Монтана, Ботев Враца, Пирин Гоце Делчев, домакини са и на Локо Пд. Според мен . няма да имат проблеми да направят 4 победи и така ще си гарантират оставането в А група. Не трябва да бъркат у дома.
Загуба на точки срещу директен противник ще бъде па-губна. Защото гостуват в Стара Загора и в Бургас, а там се играе трудно. Програмата не им е лека, но домакинствата не са толкова сложни. Гонзо има доста работа - от игра Черно море създаде само едно положение в края на мача, а това не е добре. Всичко по-смислено идваше от индивидуални действия на Георги Илиев", коментира Спасов.