Дамите на Спартак паднаха от Олимпия

Подопечните на Елена Пеева отстъпиха с 0:1 от софиянки на СК Локомотив

Женският тим на Спартак (Вн) загуби първата си пролетна среща. Варненки отстъпиха с 0:1 на Олимпия София на стадион Спартак, но не и без помощта на съдията. Варненки можеха да поведат в резултата още в петата минута, но Петя Кюпова пропусна да реализира. Малко след това и играещата треньорка на тима Елена Пеева можеше да отбележи, но от близо стреля в тялото на вратарката на гостите. Голът за Олимпия падна 10 минути преди края, след грешка в защитата на варненки.

"Получи се равностоен мач, в който и двата тима имахме добри положения за гол, но ги пропиляхме. Не обичам да коментира съдиите, но в този мач определено ни ощетиха. Първо вратарката на софиянци хвана топката извън наказателното поле, но реферът не отсъди фаул. Централната им защитничка игра с ръка пред пеналта, с което спря голов пас, но съдията отново се посмя да свирне”, каза за Varnautre.bg треньорката на ЖФК Спартак (Вн) Елена Пеева.

В следващия кръг варненки почиват, а на 7 април гостуват на Спортика в Благоевград.

Съставът на ЖФК Спартак: Анелия Станкова, Ирена Атанасова, Гергана Митрева, Мария Георгиева, Пламена Дянкова, Моника Михалева, Емилия Тонева, Женя Стрезова, Елена Пеева, Надежда Белчева, Петя Кюпова.