Мания и Гранд про с очаквани победи

МФК Тича взе мача с Одесос

Шампион на Варна по футзал Черно море Мания не среща трудности срещу тима на МФК МАГ, в среща от 11-ия кръг на градското първенство. Първенецът на морската столица за сезон 2012/2013 г., който бе ясен още преди два кръга, надигра "маговете" с 8:2. Тимът на Мартин Балулов е едноличен лидер в шампионата, като още от началото на първенството не слезе от върха. В тима на Веско Веселинов имаше доста кадрови проблеми. Заради контузии мача с "маниаците" пропуснаха 7 от основните играчи на тима, което наложи като полеви играчи да се пускат и вратарите. Головете за МАГ вкараха Генади Луго и Калоян Михалев. За победителите по два гола реализираха Влади Гочев, Пламен Стойков, Николай Ненков и Марин Петров.

Шампионът на България Гранд Про – Коктейлс също не срещна трудности срещу Пикадили. Тимът, воден от Димитър Пантев, надигра магазинерите със 7:2. Четири гола за победителите реализираха Валентин Колев – Багера, Роко Киряков, а един добави Десо Димитров.

В друга среща от кръга тимът на МФК Тича успя да вземе мача с Одесос-Хидроремонт. Тича спечели трудно с 4:3 срещу одесосци, като в двубоя ще се запомни с два автогола – по един във всяка врата. Стоян Танев, Милен Маринов, Диян Атанасов реализираха за победителите, като Краси Иванов от Одесос си вкара автогол, а същото от Тича направи Стоян Танев. Краси получи и червен картон и бе изгонен при резултат 1:1.