Георги Илиев: Имаме сили да бием и Дания

Вървим по правилен път и трябва да продължим, заяви капитанът на Черно море

Георги Илиев изигра поредния си добър мач за националния отбор. Това стана при разгромната победа с 6:0 над Малта на националния стадион "Васил Левски". След края на срещата капитанът на Черно море беше любезен да отговори на въпросите на Sportline.bg. Eто какво каза той.

"Хубава победа, доволни сме. Радващото е, че подходихме максимално концентирано срещу по-слаб противник. За това се поздравихме с тази победа. Теренът беше доста тежък, времето също. Според мен това, че играхме на 100% ни донесе успеха. Беше трудно да разиграваме топката, но ние успявахме. Най-радващото е, че играхме добре и постигнахме отлична победа, която ще ни даде самочувствие."

Запитан на въпрос дали можем да бием Дания в Копенхаген и това ли е най-важният ни мач, Георги Илиев отговори: За нас всеки следващ мач е най-важният. Сега на дневен ред е срещата с Дания. Имаме шансове да победим в Копенхаген. Всеки отбор винаги може да постигне успех, без значение от противника. Сами знаете, колко изненади са ставали. Имаме си път, който следваме и не трябва да се отделяме от него. Сега сме на прав път."