Светеща реклама без пари?

Парите

14-03-2013, 15:31

Автор:

Платена публикация

Всичко от Автора

Светещата табела на фирмата ви харчи твърде много ток? Това тежи на бюджета ви? Вече има алтернатива, която ще ви позволи да сведете разходите за рекламно осветление до минимум. Табелата на фирмата ви може да е икономична без да губите своята яркост. Невъзможно?! Напротив. Решението са светодиодите на Samsung. Това е безспорно най-икономичната технология на пазара. Чрез нея може да намалите сметките за ток с 85 на сто.

Това е възможно, тъй като диодите на Samsung са 5 до 10 пъти по-ефикасни в сравнение не само с луминесцентните лампи, но и с крушките с нагреваема жичка, металохалгените и др. Тази технология е доказана и гарантирано безопасна.  Икономичните табели не само постигат яркостта на луминесцентните си двойници, но ги и надминават по продължителност на живот. Диодите на Samsung са оригинални елементи, произведени в Корея. Те нямат нищо общо с китайските ментета, които за съжаление отблъснаха множество фирми от този вид реклама. А тя без съмнение има потенциал и бъдеще.

Освен ослепителна светлина, диодите Samsung ви гарантират и безопасност. Те работя с 12 волта напрежение. То не може да предизвика пожар или да застраши човешки живот. Офертата е шанс за новите фирми на пазара. Първо - ще имат по-малки разходи. И второ -  с всяка крачка напред ще могат да поръчат нови табели, а Медия Дизайн ще им достави същото гарантирано качество и яркост без условия и компромиси.

Можете да се убедите сами в преимуществата. Сметката е простичка, посочва Антон Тодоров -собственик на рекламна фирма Медия Дизайн. Табела с размери 1 на 5 метра и луминесцентно осветление гори по 1000 вата. Ако обаче се използват диодите на Samsung консумацията пада до 120 W. Така за цялата година при работа по 8 часа в 365 дни и средна цена от 20 стотинки за киловатчас с обикновената табела сметката за ток ще излезе общо 585 лв. Едва 70 лева обаче ще платите, ако ползвате икономичната алтернатива. Естествено не е без значение, че една такава луминсцентна табела струва само 1300 лв. По-икономичната й версия е с 500 лева по-скъпа. Тази първоначална инвестиция обаче се изплаща само за година, изтъква собственикът на Медия Дизайн. Фирмата има 20-годишен опит и работи с доказано качествени материали.

За да сте абсолютно сигурни в това Медия Дизайн ви предлага пълна гаранция и 4 години безплатна поддръжка. Това означава, че ще си върнете инвестицията и в перспектива светещата реклама може да се счита за безплатна.