Феновете на Черно море: Чужденците да си купуват еднопосочен билет

Гонзо няма вина за бездушната игра на футболистите, казаха от фенклуба на "моряците"

Феновете на Черно море са бесни след загубата на любимия им отбор от борещия се да не изпадне от елита тим на Етър с 0:1, на собствения им стадион "Тича". Привържениците призоваха ръководството на тима да направи среща с ветераните на Морето, които да обяснят на играчите колко тежи фланелката на Черно море.

„Първото, което трябва да се направи, е всички футболисти да отидат при някой от ветераните на Черно море, и той да им обясни какво е да носиш фланелката на този отбор. Здравко Митев, Тодор Марев или Стефан Богомилов да им разкаже колко тежи моряшката фланелка. Ставаме на 100 години и няма как да търпим такова бездушие - каза шефът на фенклуба на Черно море Иван Михайлов – „Това е клуб с история, най-стария в България. Този отбор е играл на 4 континента. Това нито един друг български клуб не го е правил. Няма да търпим хора без характер да носят фланелката на Морето Тя тежи и за да си облечен с нея, трябва да си мъжкар, а такива в Черно море липсват. Това е клуб с традиции и авторитет в родния футбол."

Според ултрасите чуждестранните футболисти нямат нужните качества за Черно море. „Испанци, словенци, венецуелци да си ходят веднага. Те не са за нашия тим. Да си купят по най-бързия начин еднопосочен билет”, призоваха от фенклуба на моряците.

От националния клуб на привържениците споделиха още, че треньорът на Георги Иванов също носи вина за загубата, тъй като е треньор, но тя не е толкова голяма, колкото е на футболистите. „Гонзо не носи вина за бездушната игра на футболистите”, уточниха ултрасите на Черно море.