Гонзо качи 18 футболисти на лагер в Св.св. "Константин и Елена"

Капитанов извън състава за Етър

Наставникът на Черно море Георги Иванов определи групата за утрешното домакинство на Етър в срещата от 17-ия кръг на А група. Моряците приемат великотърновци от 15,30 ч. на Тича. След днешното занимание Гонзо качи на лагер в Св.св. „Константин и Елена” група от 18 футболисти. След наказание в състава на Морето се връща Сашо Александров, а сред 18-те не попаднаха Илиян Кaпитанов и контузените Самуел Камазола и Коста Янев.

От юношите от школата единствено Бекир Расим ще бъде записан в тимовия лист, а Атанас Петров и Георги Радев ще играят за 19-годишните футболисти в дербито на Варна срещу Спартак в мач от Елитната група утре от 15 ч. на СК Локомотив. Слави Сталев също не попадна в списъка на Гонзо, но за разлика от другите двама няма да може да вземе участие в мача на юношите, тъй като е наказан.

Това е първото домакинство на „моряците” от пролетния полусезон. Победата за варненци е жизнено необходима и затова наставникът отдели време да надъха футболистите преди сблъсъка.

Етър идва на Тича с интернационална селекция, която направи фурор на старта на полусезона.

Групата а Черно море за мача с Етър: Георги Китанов, Емил Михайлов, Сашо Александров, Росен Колев, Детелин Димитров, Еденилсон Бергонси, Бекир Расим, Ермес Паломино, Мирослав Манолов, Симеон Райков, Тодор Колев, Георги Божилов, Александър Александров, Себастиян Комел, Георги Илиев, Симеон Симеонов, Кристиан Идалго и Живко Атанасов.