70 кандидат-актьори отиват на кастинг

Новините

08-03-2013, 14:46

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Всеки зрител, закупил три билета за представленията на Драматичен театър "Стоян Бъчваров" в периода от 18 февруари до 8 март т.г., става част от групата "Варненската публика избира нови варненски артисти".

70 кандидати са подали до момента документи за явяване на кастинга за актьори, обявен от Драматичен театър "Стоян Бъчваров". Записванията продължават, а окончателният списък ще бъде публикуван във Фейсбук-страницата на театъра до края на деня.

Кастингът ще проведе на Сцена Филиал на 9 и 10 март от 9.30 до 12.30 ч. и от 15.30 до 18.00 ч.

В посочените часове кандидатите ще се явяват по реда на записването - на 9 март дообед ще минат първите 20 кандидати в списъка, следобед – следващите 20, на 10 март дообед – следващите 20 и следобед – всички останали.

Ако някой от списъка за 9 март не може да се яви по уважителни причини на този ден, получава правото да мине в края на кастинга на 10 март. И обратно – ако някой, предвиден за 10 март, няма възможност за участие в този ден, може да се яви в края на прослушването на 9 март.

Както бе оповестено, всеки зрител, закупил три билета за представленията на Драматичен театър "Стоян Бъчваров" в периода от 18 февруари до 8 март т.г., става част от групата "Варненската публика избира нови варненски артисти". Кандидатите за публика на кастинга трябва да бъдат на 9 март в 9.00 ч. на централния вход на Сцена Филиал.

Проф. Пламен Марков – главен режисьор на театър "Стоян Бъчваров" ще е председател на комисията по кастинга, заедно с Веселина Михалкова – артистичен директор.