Варна въстава в деня на Освобождението

Всички, които са съпричастни към саможертвата на Пламен днес да се закичат с огънче

Варненци ще излязат на протест за 22-ри път навръх Националния празник на България. По традиция недоволните от управлението на града и страната ще се съберат в 11:00 часа до сградата на общината. Очаква се в шествието да се включат десетки хиляди граждани.

Служителите в "Транстриумф холдинг" ще подкрепят неделния протест "срещу монополите и безобразията на кметската власт". Част от екипажите на автобусите, които не са на смяна, ще се включат в протеста. Работещите пък ще сложат националния флаг на автобусите, съобщиха от частното транспортно дружество. 

Да си нарисуваме огънче, с което да се закичим на протеста на 3 март. Такава идея се роди сред приятелите на Пламен Горанов, който на 20 февруари се самозапали в знак на протест срещу управлението на града, предаде Дарик Варна.

Призивът в социалната мрежа гласи:

"Всички, които са съпричастни, симпатизират на Пламен, оценяват саможертвата му и искат по някакъв начин да го подкрепят, нека на митинга във Варна в неделя да се закичат с огънче.

Може да си го нарисувате сами или да го получите от някой от приятелите на Пламен, ако ги срещнете. Можете да си подготвите повечко Огънчета и да раздадете на приятели или на случайни съграждани. Размерите нямат значение, както ви е приятно.

Това ще бъде и емблемата на всичко свързано по някакъв начин с Пламен..."