Cage of Glory 3 за феновете на ММА

Организаторите гарантират оспорвани битки

Феновете на ММА в България ще се насладят за трети път на невиждано до сега бойно шоу проведено в уникалния стил на Cage of Glory. Шоуто е на 15 март от 20 ч. в зала „Конгресна” на Двореца на културата и спорта във Варна.
Както винаги организаторите Димитър Урумов и Пламен Митев са безкомпромисни в избора на срещи и са ни приготвили равностойни двубои, на които крайният резултат може да бъде познат само на късмет. Целта на Урумов и Митев е да наложат идеята не да се търсят опоненти на познати имена в ММА, а да се откриват интересни бойци, които стилово да са равностойни, за тези цели те са се доверили на експертното мнение на Николай Добружански. 
От организацията съобщават, че не желаят да лансират бойци само от Варна, но от цяла България , като амбициите им са да включат и качествени чуждестранни бойци.
Една от взривоопасните срещи ще бъде между Христо Христов (Хасково) и Владислав Кънчев (София). Христов е бивш борец с много титли и спечелени мачове по ММА в страната и Европа, а Владислав Кънчев се слави с изненадващите си нокаути, като също е експерт на земята. Варненци ще могат да се насладят и на изцяло варненска среща между известните за публиката на морската ни столица Мирослав Стоянов представител на клуб „ММА Варна” и Виктор Димитров от „Десант”. Между двата клуба от доста време прехвърчат искри и тази среща ще е по-скоро за надмощие между двата конкурента. 
Все още се търси качествен чужденец за Никола Дипчиков в кат. до 93 кг, ако не се намери подходящ опoнент срещата ще бъде заменена.
Интересни ще бъдат и трите аматьорски срещи. В тази категория Cage of Glory, дават шанс на варненските състезатели да вкусят тръпката от битката пред многохилядна публика.
Две седмици преди голямата гала вечер, организаторите ще проведат кастинг за адреналинки - „момичетата в клетка”.
Боевете в Cage of Glory 3
Аматъорски
Фердун Османов vs. ТВА (до 65 кг)
Симеон Димитров vs. Живодар Киров (93 кг)
Тодор Тодоров vs. Диян Михайлов (70 кг)
Професионални
Марчо Гарнизов vs. Светослав Гладников (65 кг)
Тодор Христов vs. Симеон Димитров (65 кг)
Мартин Стоянов vs. Любомир Тончев (77 кг)
Виктор Димитров vs. Мирослав Стоянов (65 кг)
Владислав Кънчев vs. Христо Христов (77 кг)
Драгомир Йорданов vs. Явор Лазаров (70 кг)
Никола Дипчиков vs. ТВА (93 кг)