Гонзо: Футболистите, които взехме, притежават нужната класа

Спорт

23-02-2013, 18:16

Снимка:

Орлин Цанев © Varnautre.bg

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море с равенство срещу Нефтохимик

Гонзо одобри юноша на Барселона

Черно море - представяне

ВИДЕО: Отдавам брака в средата на терена на умората, на терена и на притеснението във футболистите, каза треньорът на Черно море

Наставникът на Черно море Георги Иванов заяви, че е доволен от нулевото равенство в контролата срещу Нефтохимик, която е последна за отбора преди старта на полусезона в А група. Той определи тази проверка, както и всички през зимната подготовка, за полезни.

„Опитахме се да играем добре, да комбинираме, да създаваме ситуации. За съжаление теренът не ни даде тази възможност. Като цяло съм доволен, с изключение на брака, който дадохме в средата на терена. Отдавам го малко и на умора, малко и на терена, малко и на притеснението във футболистите, които за първи път играят пред собствена публика. Контролата беше полезна, все пак тя е последен мач преди подновяването на първенството. Естествено, напрежението в официалните мачове е много по-голямо”, каза Гонзо.

Той сподели още, че не е използвал в проверката Симеон Райков, тъй като той е започнал да тренира преди два дена и предвид дългото време, в което не се готви с отбора, са преценили, че на този терен е по-добре да не играе.

„Привлякохме футболистите, които искахме. Тези играчи ще завършат първенството. Очаквам от тях да покажат възможностите, които имат. Невинаги можеш да вземеш играчите, които желаеш. Има много условия, има и мениджъри, които в последно време объркват доста неща във футбола. Мисля, че футболистите, които взехме, притежават нужната класа“, завърши треньорът на Черно море Георги Иванов.

Вижте всичко, което каза Гонзо, след края на контролата с Нефтохимик: