Черно море с равенство срещу Нефтохимик

Представиха отбор на "моряците" за пролетта

Черно море не успя да победи втородивизионния Нефтохимик (Бургас) в дербито на Черноморието днес. Двата отбора завършиха наравно без да си отбележат в последната си контрола преди подновяването на първенството. Приди началото на срещата бе и официалното представяне на отбора, с който наставникът Георги Иванов ще играе през пролетта.

Бургазлии запончаха по-активно срещата, като възпитаниците на Георги Иванов-Гозно постепенно взеха инициативата в свои ръце през първата част. В 18-та минута Мирослав Манолов стреля с глава, но над вратата. Десет минути по-късно Георги Илиев стреля опасно от пряк свободен удар, но топката отиде в аут.

Стражът на Нефтохимик спаси удар на Манолов в началото на второто полувреме, а по-късно след изстрел на Тодор Колев топката мина встрани от вратата. Бургазлии бяха близо до откриване на резултата в 72-ата минута, но стражът на варненци изби в корнер. Черно море също изпусна своя шанс да затвори зимната подготовка с победа, след като Паломино стреля право в ръцете на вратаря.