Жоро Илиев: Гонзо се опитва да промени облика на Черно море

В момента нещата в отбора вървят в правилната посока, смята капитанът на Черно море

Капитанът на Черно море и един от най-обичаните футболисти на „моряците” сподели, че първото нещо, което се е опитал да промени Георги Иванов, след идването си на Тича в облика на отбора. Илиев, сподели още, че Гонзо държи здраво на дисциплината, а именно от това се е нуждаел тима на Черно море.

"С идването си Георги Иванов иска да промени много неща в отбора. Постепенно за времето в което тренираме, започнахме да привикваме към изискванията му. Малко ни е трудно на всички, но все пак затова сме футболисти – да изпълняваме указанията на треньора по най-добрия начин. Смятам, че засега нещата вървят в правилната посока. Мисля, че имахме нужда от малко по-здрава ръка.

- Промените не са само по отношение на дисциплината. Доста неща, пак казвам, се стреми да промени той. По отношение на играта – на задържането на топката, на изнасянето, на пресирането. Доста неща променихме, но все пак е минал един месец, твърде малко време, за да се постигне добър синхрон. Радвам се и смятам, че тези промени ще доведат до нещо добро в бъдеще и се надявам всички ние да помогнем това да се случи по-бързо, като изпълняваме изискванията”, каза пред ydara.com капитанът на Черно море Георги Илиев.