Grand събира децата на Варна за конкурс

Варна Лайф

20-02-2013, 12:31

Снимка:

Grand Mall

Автор:

платена публикация

Всичко от Автора

Изключителна възможност за най-младите дарования на Варна предоставя в първите месеци на годината Grand Mall.

Пред месец февруари е стартът на кампанията „Стани Grand Талант!”, която очарова деца и родители не само с възможността за артистични изяви, а и с прекрасната фамилна награда - екскурзия за цялото семейство до Дисниленд Париж. Кастингите за финала на конкурса ще бъдат всяка последна събота от месеца и ще се провеждат в категориите вокални изпълнения, танцови и театрални умения. В тях могат да се включат млади таланти на възраст от 3 до 16 години. Всички желаещи за участие могат да се запишат като предоставят кратък видеоматериал с изпълнението си на щанд Информация или като се запишат при организаторите непосредствено преди кастинга на етаж 2.

 

Сцена за младите таланти ще дадат ежемесечните детски събития, които се завръщат през февруари с нов заряд от пъстри превъплъщения. Първото издание, заедно с първия кастинг за Grand Талант ще бъде на 23.02.2013 г. Точно в 17 ч. на етаж 2 малчуганите, заедно със своите родители, ще започват срещите си с любими герои в приказни костюми, в чиито роли ще влизат обичани актьори от Варненския куклен театър.

 

"Планираните детски събития са интерактивно забавление с участие на децата и техните родители, - обяснява замисъла актрисата Диана Цолевска, любимка на малки и големи, която се е заела с организацията. - Така ние отправяме предизвикателство към малките многознайковци, в което под формата на игра включваме и образователен елемент."

 

Големият финал на кампанията „Стани Grand Талант!”, на който ще се яват най-добре представилите се от месечните издания, ще е на 1 юни от 17 часа и тогава ще узнаем кой ще отпътува с цялото си семейство на екскурзия до Дисниленд Париж.