Старшата на Черно море удари Бяла в контрола

Спорт

16-02-2013, 16:24

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Моряците се наложиха с 3:1 над Черноморец

Юношите на Черно море състезаващи се в Елитната група до 19 г. успяха да победят третодивизионния тим на Черноморец Бяла 3:1. Срещата се игра на на стадиона в Бяла. Два гола за Морето реализира Диян Малчев, а Антон Славков добави един.

Срещата започна равностойно, като футболистите на Тодор Каменов бяха малко по-предпазливи в началото на двубоя. В 21-вата минута, след контраатака моряците стигнаха до гол. Диян Малчев бе изведен сам срещу вратаря на Бяла и не сгреши за 1:0. В 33-тата минута отново Малчев покачи на 2:0 след много силен и премерен удар по диагонала. Резултатът можеше да стане класически, но пропуски пред вратата на Черноморец направиха Стилиян Евтимов, Теодор Кьосев и Диян Малчев. Минута преди редовното време тимът воден от Краси Зафиров успя да намали на 2:1.

През втората част падна още един гол в мача, който бе отново във вратата на третодивизионния тим. Негов автор стана Антон Славков в 75-ата минута на двубоя. След прострелно центриране отдясно, футболист на моряците нанесе удар, топката рикошира в купа от играчи и се върна във Славков, който не сгреши за крайното 3:1.

"Много съм доволен от играта и това, че успяваме да създадем положения. От мач на мач играем по-добре, което е радващо. Следващата проверка е със Суворово в сряда, но все още не се знае къде ще е мача, но най-вероятно на Локомотив. В събота играем със Сливнишки герой. Ако е хубаво времето, ще играем на първи терен под моста, ако вали ще сме на Спортпалас”, каза за Varnautre.bg Тодор Каменов.

Съставът на Черно море: Атанас Найденов, Костадин Иванов, Никола Найденов, Преслав Дошков, Александър Милев, Петко Цанков, Станислав Николов, Стелиян Евтимов, Веселин Тисовски, Теодор Кьосев и Диян Малчев. ( Иван Христов, Антон Славков, Кристиян Пешков, Мартин Костадинов, Александър Попов, Христо Андонов, Карен Мадоян)