Сашо Александров титуляр срещу Дьор Ето, Росен Колев резерва

Спорт

15-02-2013, 14:31

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Двубоят ще се играе на осветление от 17, 30 ч. в Белек

Спортно-техническият щаб на Черно море се е съобразил с молба от унгарският тим Дьор Ето, с който варненци ще премерят сили в последната си контрола от лагера в Турзия. Унгарският тим е поискал от организаторите срещата да се играе на осветление и по тази причина двубоят ще се проведе на комплекс Аркадия край Белек днес от 17,30 ч. в,есто от 15 ч., както бе по предварителна програма.

За първи път от началото на контролите, десният краен бранител в тима на Черно море Сашо Александров ще излезе титуляр. Както е известно до този момент Сашо се появяваше в игра през втората част, тъй като ще пропусне първия мач на варненци от пролетта, заради наказание. Централният бранител пък Росен Колев ще е резерва, като по всяка вероятност ще играе през второто полувреме. Вратарят Емил Михайлов пък е аут за мача, тъй като е с пресечен мускул. Китанов ще е на вратата цял мач. Аут за мача още са Камазола, Симеон Райков и Слави Сталев.

"Моряците" си тръгват от Алания утре, рано сутринта, като ще пътуват до Анталия с автобус, след това ще направят вътрешен полет до Истанбул където ще ги чака клубния рейс. Очаква се Черно море да се прибере във Варна, утре късно вечерта.

Ето и стартовия състав на Черно море:
Георги Китанов, Сашо Александров, Александър Александров, Живко Атанасов, Себастиян Комел, Георги Илиев, Коста Янев, Тошко Колев, Илиян Капитанов, Георги Божилов и Паломино.