Георги Иванов иска от играчите да влизат пo-смело в единоборствата

Спорт

14-02-2013, 20:17

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

След днешната първа тренировка на “Черно море” в турския курорт Алания, старши треньора на “моряците” Георги Иванов направи видеоразбор и анализ на вчерашната контрола на тима срещу руския “Торпедо” Москва, в която варненци преклониха глава с 0:3. Наставника разясни детайлно на играчите допуснатите грешки и изисква от своите футболисти да влизат в двубоите с малко повече самочувствие, дух и себераздаване и по-смело в единоборствата, пише клубният сайт на варненци.

Той за пореден път поясни, че за него резултатите в контролите не са от толкова голямо значение, а по-важно е как футболистите ще превъплатят в играта неговите идеи. Следобедна тренировка днес няма, тъй като Георги Иванов даде на играчите почивен полуден, за да могат да се разходят из Алания и да разгледат архитектурните забележителности.

Утре е и последната контрола на “Черно море” на турска земя срещу лидера в унгарското първенство “Дьор ЕТО”, като засега е ясно, че спаринга е от 15.00ч. на един от терените в курорта “Белек”.

В събота сутринта “моряците” потеглят за България.