20-годишна без книжка прати трима в болница

Животът

07-02-2013, 20:13

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Шофьор се блъсна в дърво, настанен е в болница

Блъснаха дете на пешеходна пътека, 37-годишен бере душа в болница

Млада шофьорка без книжка прати себе си още двама души в болница след като предизвика катастрофа. Снощи около 20:20 часа на кръстовището на бул. "Цар Освободител" и ул. "Поп Димитър" неправоспособна 20-годишна варненка управлявайки "Пежо 406" прави ляв завой, не пропуска  движеща се в права посока "Шкода" и се блъска в нея. При пътно-транспортното произшествие младата жена е получила травма на корема. 35-годишен неин спътник пътник е с контузия на глава и комоцио. 56-годишният водач на "Шкода"-та е с контузия на врата. Пострадалите са прегледани в болница и освободени за домашно лечение.

Часове по-рано - около 18:40 часа в пътен инцидент пострада дете. На кръстовището на ул. "Македония" и ул. "Цар Асен" 38-годишна водачка на "Фолксваген" блъсна 15-годишна пешеходка. От удара момичето е получило контузия на ляв крак, прегледана в болница и освободена за домашно лечение. 

Рано сутринта в същия ден на кръстовището на бул. "8-ми приморски полк" и ул. "Бр. Миладинови" 37-годишен варненец с "Нисан" също на пешеходна пътека удря 23-годишна жена. Момичето е получило фрактура на лакът и настанена в болница. Наложила се е операция, но няма опасност за живота й. 

Най-сериозната катастрофа през вчершния ден е станала около 1 часа на ул. "Цар Освободител III" във "Виница". 37-годишен варненец с "Опел Корса" поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над автомобила, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в дърво. Вследствие на катастрофата водачът е с фрактура на черепа и контузии на нос и по лицето, настанен е в болница и има опасност за живота му. Друг пътник в колата – 47-годишен варненец е в болница с фрактури на ребра и контузии по лицето, няма опасност за живота му.