Урош Голубович помогнал на Черно море за турнир

Спорт

27-01-2013, 18:18

Снимка:

Chernomorepfc.bg

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Радо Станев води Стяуа във Варна

Родените през 1998 г таланти отшколата на Черно море ще бъдат домакини на първия у нас международен футболен турнир в тази възрастова група, съобщава официалният сайт на клуба.

Той ще се проведе от 3 до 7 април на стадион "Младост" във Варна. Треньор на младите "моряци" е Калоян Георгиев , който е и главен инициатор и организатор на проявата. ще премерят сили с връстниците си от румънския Стяуа (Букурещ), турския Галатасарай, сръбския Рад (Белград) и норвежкия Берген. В надпреварата ще вземат участие и 3 от водещите ни отбори в тази възраст у нас - ЦСКА, Славия и Ботев Пд.

Любопитното е, че бившият вратар на Спартак (Вн) и настоящ треньор на вратарите в Локо Сф Радо Станев е бил в основата тима от Букурещ да участие в надпреварата. Настоящия страж на шампиона на България Лудогорец – Урош Голубович пък е помогнал за тима на Рад Белград. „Искам да благодаря на Илко Станчев, Вальо Станчев, Урош Голубович и Радо Станев, които ми помогнаха доста в това начинание”, каза пред Varnautre.bg треньорът на Черно море Калоян Георгиев.

Участниците ще бъдат разделени в 2 групи по четири и ще играят всеки срещу всеки. Двубоите ще бъдат ръководени от съдии осигурени от Зоналния съвет на БФС. Финансовите благодетели на турнира братята Станимир и Иван Иванови са осигурили всичко необходимо младите надежди да се чувстват комфортно.