Почерпен шофьор вози 6-годишно дете, удари спряла на червено кола

Крими

27-01-2013, 16:58

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Блъснаха млада жена на пешеходна пътека, друга - докато пресича пътното платно

Шофьор употребил алкохол предизвика катастрофа на бул. „В. Левски” в посока ХЕИ в петък. 48-годишният варненец  освен с 0,71 промила алкохол в кръвта шофирал и с несъобразена скорост своята "Шкода Фабия". На кръстовището  на бул. "Левски" с "8-ми приморски полк" мъжът ударил спрелия и изчакващ на червен сигнал на светофара "Опел Корса". В колата на почерпения шофьор се е возило 6-годишно момиченце. След  пътно-транспортното произшествие детето е откарано за преглед в болница. За щастие малката пътничка не е пострадала и се е разминала само с уплаха.

В същия ден пострадаха и две пешеходки. Около 8:20 часа на ул. "Битоля" във Варна, до дом № 2 42-годишен шофьор на "Дачия Логан" прави неправилна маневра  на заден ход и блъска пресичащата пътното платно 25-годишна пешеходка. В следствие на удара младата жена е с пукната лакътна кост. Прегледана е в болница и освободена за домашно лечение.

На бул. "Република" посока  "Сливница", срещу бл. 128  водачът на "Опел Астра"  -  46 годишен от Варна блъска младо момиче на пешеходна пътека. Пострадалата е 20-годишна варненка, която от удара получава контузии на коляно и лакът. Прегледана е в болница и освободена за домашно лечение.