Тошко Янчев: Говорих с Гонзо, още малко и решавам

В Черно море вярват, че ще привлекат нападателя

Бившият капитан на ЦСКА Тодор Янчев получи покана от Георги Иванов да се присъедини към Черно море, която все още обмисля, тъй като оферта към него отправи и втородивизионният Нефтохимик. След няколкодневен размисъл 36-годишният халф е по-вероятно да предпочете офертата на Черно море, твърдят от "Тича".

"Очакваме Янчев в понеделник да дойде и да се включи в тренировките на тима", потвърдиха източници от лагера на „моряците”. Най-вероятно е опитният полузащитник да подпише договор с варненския клуб за четири месеца, до края на сезона в "А" група.
Янчев трябва да бъде опция на бразилския халф Самуел Камазола, който страда от хронични болки в коленете. Другите вътрешни полузащитници в състава на Гонзо са Еденилсон Бергонси и Симеон Симеонов. Янчев обаче сподели, че все още не е дал твърдо обещание на варненци.
"Говорих по телефона и с Георги Иванов, и с Благомир Митрев. И двата клуба ме желаят. И на мен ми се иска да знам къде ще бъда, но истината е, че все още не съм решил. Трябва ми още съвсем малко време. А и по-важното е, че ще играя, не къде ще го направя", каза дългогодишният капитан на ЦСКА пред "Тема Спорт".