Появи се още един кандидат за Спартак (Вн)

След кто стана ясно, че на този етап собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев няма да купува отбора на Спартак (Вн), от тима на "соколите" търсят различни варианти за спонсориране. По непотвърдена информация във Варна вече има нов кандидат, който е готов да помага с финансови средства състезаващия се в "Б" група тим, научи SPORTLINE.BG. Това е Иван Динов, който е собственик на Спартак Плевен, но преди два дни обяви публично, че се отказва от отбора и ще подари акциите си на община Плевен.

Според информацията ни, с Динов вече са водени първоначални разговори, като утре се очаква двете страни отново да продължат преговорите. Все още не е ясно по какъв начин Динов ще помага на Спартак (Вн), но не е изключен и варианта, той да стане съсобственик на тима. Ако последният влезе в управата на варненци, то със сигурност някой от основните футболисти от плевенския клуб ще го последват във Варна.

Обстановката на Динoв в Спартак (Вн) не е никак чужда, тъй като той бе в управата на отбора преди около 5 години.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен