Черно море изпрати годината с мач

Тошко Каменов с претенции към съдията Страхил Байчев, Мартин Христов голмайстор

Истински сблъсък между бивши футболисти се заформи ден преди настъпването на Новата година във Варна. Треньорите в школата на Черно море изпратиха 2012 г. с мач на малки вратички в СК „Тринити парк”.

В двубоя се включиха наставникът на състезаващите се в Елитната група до 19 г. Тодор Каменов, както и треньорът на вратрите в школата Неделчо Добрев, който игра, като полеви играч. Освен тях в мачлето се пуснаха Станислав Стоянов, Радо Боянов, Веско Бранимиров, Ники Кънчев и най-младият треньор в академията на „Тича” Мартин Христов.

Христов стана голмайстор на двубоя, а в ролята на безпристрастен съдия влезе треньорът на родените 2001 г. Страхил Байчев, който с вещина отсъждаше всяко нарушение на терена. Въпреки това, Каменов имаше най-много претенции към свирката на Байчев, но според останалите участници в мача, те се дължат на умората, която бе налегнала треньора на 19-годишните „моряци” в края на срещата. В крайна сметка двубоят завърши при зрелищен резултат 12:12.

След мача треньорите в школата на Черно море се събраха на по бира в заведението на спортния комплекс, където единодушно избраха атрактивното отиграване на Тодор Каменов в мача - ала Пиола за No1 за 2012 г.