Коледно чудо: Трансплантацията на Виктор приключи успешно

Животът

27-12-2012, 11:42

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Новият бъбрек на Виктор функционира безпроблемно

Успешно приключи животоспасяващата трансплантация на Вики. Организмът на Виктор е приел бъбрека и състоянието му е стабилно. Майката на 33-годишния варненец се обрърна с благодарности към всички добри хора в фейсбук страницата на кампанията "Да помогнем на Виктор"

"ЧЕСТИТА И ВЕСЕЛА КОЛЕДА, МИЛИ ХОРА!
Казват, че по Коледа стават чудеса и Чудото наистина стана. Днес беше осъществена далгоочакваната трансплантация, която приключи успешно преди няколко часа. Имаме уверението на професора, че и двамата са добре. Виктор е приел новия бъбрек и той е започнал да функционира.
Искам от негово име и от името на неговото семейство да изкажа специални благодарности на всички, които се отзоваха и откликнаха на неговия зов за помощ и помогнаха да се осъществи неговата и нашата мечта.
През цялото време той живееше с тази кампания, Вие бяхте неговата вяра и опора. Вашето приятелство и подкрепа му вдъхваха много вяра и оптимизъм. Пожелавам на всички много здраве, щастие и вяра в бъдните дни. Нека всички начинания бъдат увенчани с успех и носят удовлетворение и радост! ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ! МНОГО... МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА!"

Ние пожелаваме на Виктор и семейството му всеки ден да бъде изпълнен с чудеса и красота!