Футзален тим спечели коледния турнир

Станислав Стоянов бе определен за най-полезен играч на турнира

Отборът на Крам Комерс, който бе съставен изцяло от играчите на МФК МАГ Младост - участник в градското първенство на Варна по футзал, спечели коледния турнир по футбол на малки вратички - Modera Coffee. В надпреварата се пуснаха 50 тима, като на финала стигнаха отборите на Крам Комерс и Навирачите, които в полуфиналите отстраниха съответно Извънземните с 2:1 и Коч Юнайтед след изпълнение на дузпи с 4:3, като в редовното време двата тима завършиха при резултат 2:2.

На финала Крам Комерс успя да спечели с 2:1, след голове на Тодор Апостолов и Николай Добрев - Джуджето и така да триумфира с купата във второто издание на надпреварата. Единственото попадение за загубилите реализира Румен Николов.

Най-добър вратар на турнира стана Иван Иванов от Навирачите, а за най-полезен играч бе определен дългогодишният футболист на Черно море и настоящ треньор в школата Станислав Стоянов, който е най-новото попълнение в тима на МФК МАГ Младост. В състава на шампионите, чийто треньор е Веско Веселинов, личаха още имената на бившите футболисти на Спартак Варна Йордан Пенев и Иво Василев, както и бившият вратар ба Черно море Александър Краев. За финалистите се изявяваше десният краен защитник на Черно море Сашо Александров, както и бившият футболист на моряците и настоящ на Нефтохимик - Румен Николов. Освен тях в тима бяха и юношите Красен Костов, Свилен Иванов, Христо Маринов, Свилен Георгиев, Михаил Михалев, както и таланта излязъл от школата на Спартак (Варна) - Генади Луго.

В турнира се пуснаха също и още доста професионални футболисти като Владо Мирчев, Марин Петров, Николай Станков-Деко, Илиян Капитанов и Виктор Митев. Освен тях в надпреварата участваха  почти всички тимове от градското първенство по футзал на Варна. Организатор на най-големия турнир в морската столица бе футболният мениджър Бисер Маринчев.