Общината излъга - багери за "Младост" няма, чистят с техника на "Обреди"

Новините

20-12-2012, 16:41

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

В "Младост" чисти снегорин благодарение на управителя на "Обреди" Любчо Любчев

Въпреки твърденията на администрацията от община Варна, че на районните кмества са предоставени малогабаритни багери за почистване, това не е направено. 

В район "Младост" тази сутрин е трябвало да бъдат изпратени две машини, но е пристигнала само една, а малко по-късно в кметството останали и без нея, защото е била пренасочена към магистралата. 

"Към 14 часа в "Младост" има снегорин благодарение на управителя на "Обреди" г-н Любчо Любчев. Изказвам към него личната си благодарност за проявеното разбиране и отзивчивост. Снегоринът вече е на обходния път за "Възраждане" IV. Очакваме вашите сигнали за проблемни пътища на телефон 052 820 790, 052 820 877", пише във Фейсбук кметът на "Младост" Христо Христов. 

Във "Владислав Варненчик" работят две машини, съобщава също във Фейсбук кметът на района Неделчо Михайлов. Едната е в Кайсиева градина - до денонощния магазин и детската градина, другата е до ЦДГ "Маргаритка", уточнява той. Около 16 часа е започнало и поредното чистене на основните пътни артерии - "Св. Елена", "3 март", "Константин и Фружин", "Янко Мустаков". Едва утре следобед щяло да бъде възможно  да се влезе и в междублоковите пространства на "Владиславово". В район "Одесос" работят четири снегорина и един багер.