Трансферна бомба в Черно море

Спорт

20-12-2012, 12:03

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Според феновете, Гонзо води топнападател на "Тича"

Една от най-големите трансферни бомби в родната ни „А” група е на път да „взриви” варненския Черно море. Според ентусиазираните феновете на моряците, които очакват чудеса, след идването на Георги Иванов – Гонзо, на Тича ще пристигнат футболисти, които ще вдигнат нивото на футбола във варненския клуб до неузнаваемост. Самият треньор е споделил пред свои близки в морската столица, че ще се опит да привлече уникален за родните ни стандарти нападател, тип таран и това веднага запали слухове сред привържениците на футбола във Варна.

Според слуховете Гонзо ще се опита да убеди бившата звезда на Левски Гара Дембеле да заиграе на "Тича". Малийският национал ще разтрогне договора си с германския отбор Фрайбург, след което става свободен агент. Така Черно море няма да се наложи да плаща трансферна сума за Дембеле, която не е по-силите на нито един български отбор. "Моряците" обаче ще трябва да се бръкнат надълбоко за заплатата на нападателя. Но това няма да е проблем, тъй като варненци вече бяха сметнали в разходите си голямо възнаграждение за Камбуров. Гонзо лично ще се опита да убеди Дембеле да заиграе в Черно море. Двамата са в отлични отношения от престоя им на "Герена". Ако преговорите пропаднат, треньорът на "зелено-белите" има и няколко резервни варианта.

В Черно море от доста време се опитват да намерят класен нападател, тъй като се видя през този сезон, че не може да се разчита само на Миро Манолов. Непрестанните тежки травми на юношата на ЦСКА го изкараха от игра за почти две години и след силното си завръщане през миналия сезон, той не бе в добра форма през есенния дял на "А" група, и вкара едва един гол.