Павилион за понички премаза жена в Морската

Новините

11-12-2012, 10:15

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

При демонтажа павилионът се стоварил върху продавачката

Жена пострада рано тази сутрин в Морската градина във Варна след инцидент с преместваем обект, научи Varnautre.bg.

Случката се е разиграла точно в 8 без 5, когато започнало демонтирането на павилиона за понички, които е позициониран веднага след входа на Морската до сградата на радио "Варна".

Обектът е трябвало да бъде доброволно премахнат заради изтекло преди месец разрешително. При демонтажа обаче павилионът се стоварил върху продавачката.

Жената е била премазана, разказаха очевидци. Не е ясно какво е състоянието й, защото след инцидента тя е била натоварена в лек автомобил и откарана в неизвестна посока. "Не сме обслужвали такъв пациент", посочи д-р Антоанета Касабова от Бърза помощ.

Пострадалата продавачка Нина Христова е жива и се е разминала само с пукнато ребро. Това разказа съпругът й час след инцидента. "Лежи в къщи и е контактна, размина се само с пукнато ребро", каза той. По думите му до нелепия инцидент се е стигнало заради невнимание на съпругата му. При вдигането на обекта са го изпуснали, а жената стояла зад него, заради което пострадала. 

"Разрешителното което изтече е на фирмата на жена ми, тя си извади ново за Коледния базар и затова се стигна до преместването на павилиона", обясни още съпругът на пострадалата. По думите му обектът е бил обезопасен при демонтажа.