Майки се събират на бебешко кафе

Животът

11-12-2012, 09:42

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

На бебешкото кафе майките ще получат различни информационни брошури за кърменето

Кърмаческа среща във формат "Бебешко кафе" организира днес от 10 до 12 часа Ла Лече Лига. Бебешко кафе е кърмаческа среща за бременни и кърмещи майки, техните деца и близки и всеки, който се интересува от темите кърмене, захранване и отбиване. Срещата е в неформална, приятелска обстановка, има обявено начало и край, но всеки може да дойде и да си отиде когато иска в рамките на посочените 2 часа, както и да попита каквото го интересува по посочените теми. 
На бебешкото кафе майките ще получат различни информационни брошури за кърменето, както и списанието за кърмене и родителство на ЛЛЛ България "Кърменето от А до Я". Срещата е в детски клуб "Невеляшка" на ул. "Кестен" №14.

Ла Лече Лига България е част от международната доброволческа организация Ла Лече Лига, чиято над 50-годишна мисия е да подкрепя и насърчава майките да кърмят своите бебета чрез помощ от майки за майки, в допълнение към грижите на лекарите и други здравни работници. Във Варна Ла Лече Лига осигурява помощ и подкрепа за кърмене на бременни и кърмещи жени и техните семейства от близо 5 години.