12.12.2012 вещае рай на Земята

Мисия Варна

11-12-2012, 06:21

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Контактьори твърдят, че на такива дати се спускат духовни лъчи от Космоса.

Нова порция чудеса се спуска към Земята. Утре календарът ще изпише три дванайсетки 12.12.2012. Посветени наричат знаменателната дата портална, пише Агенция "Стандарт". Тя е последната за второто хилядолетие от една дванайсетична спирала след 2000-ата, в която се съдържат три повтарящи се цифри в деня, месеца и годината.

 

Последната портална дата беше 11.11.2011. Сборът от единайсетките даваше Христовата възраст 33, а двойката в годината показваше, идването на Божия син за втори път. Родни и западни феномени са убедени, че описаното в Библията се случва в момента, но на много по-високо енергийно ниво. Именно това били предсказали и маите - преминаването на енергията на човечеството към по-високо еволюционно стъпало, което ние наричаме Христови ценности.

 

Магията на дванайсет

 

"В нашия свят случайности няма. Самото число 12 носи особена магия. Дванайсет са месеците на годината, зодиакалните знаци, деленията на часовника. Христос е имал дванайсет ученици", коментира маг Зорница подредбата на еднакви цифри в календара. Според окултистката денят ще повиши още повече колективната вибрация на човечеството.

Контактьори твърдят, че на такива дати се спускат духовни лъчи от Космоса. Лъчеструят хармонизирал пространствено-времевата ни матрица, съзнание и аура. Целта била пречистване на човека от лошотията, страха, алчността и омразата и връщането на доброто, любовта и състраданието.

Радиестезистът Радослав Димитров открива доказателство за това в сказанията на Библията. "Там Христос учи - "...По-лесно е камила да мине през иглени уши, отколкото богат да влезе в Божието царство". Тълкуванието на тези думи не е непременно, че богатството е грешно, а по-скоро заземяващо. То сваля вибрацията на човека, защото той мисли основно за материални неща. Идеята обаче е, че от 2000 година е започнало превключване към съзнание на по-високо ниво, в което да искаме парите не от алчност. А за да помогнем на себе си, но и на ближния", коментира Димитров. Според него повтарящите се дати са библейските "иглените уши", които сякаш рафинират съзнанието ни и го издигат към Божествения абсолют.

 

Портали на еволюцията

 

"В ония библейски времена в крепостния град е имало тясна врата, която търговците наричали "иглени уши". За да минат през нея, те разтоварвали камилите от дисагите, хем да се проврат, хем властите да видят какво се вкарва. Дали пък тази притча не е бил иносказателeн начин да се каже на примитивното ни съзнание, че човек нищо не бива да трупа в себе си, както пари, така и гняв, страх и омраза. Защото това го прави неспособен да мине през райския портал към петото измерение, който вече се отваря", дава плод за размисъл радиестезистът.

Посветени люде отбелязват, че това загърбване на низшите инстинкти се случва от 2000 година. За да се спаси планетата от човека, в духовните светове е взето решение за превключване на 12-годишен цикъл за повишаване нивото на съзнание на човечеството. В неговия край индивидът ще бъде по-склонен на отстъпки, по-малко да воюва и повече да се допитва до разума, отколкото до животинската си природа. В следващото столетие пък ще започне активиране на 12-спиралната ДНК на човека, която ще му даде почти божествени способности.

 

Чудотворци по природа

 

Духовният лечител Никола Стоянчев казва, че сме изгубили връзката си с Твореца. И ако нещо ще става, то вероятно ще бъде в посока на нейното възстановяване. "Забелязали ли сте, че в Евангелието се говори хем за Исус, хем за Христос. На моменти Христос се въплътява в Исус. Подобен дуализъм има на много места в Библията. Очевидно за мен става въпрос, че едно е да си ти, като човек, а в другия момент - в тебе е целият свят на Бога т.е. Христос", убеден е чудотворецът. Той припомня и думите на Божия син, който загатва, че един ден, когато хората се осъзнаем, че сме Божествени творения, ще правим чудеса като неговите. Дори по-големи.