39-годишна жена загина в катастрофа край Варна (+)

Крими

06-12-2012, 11:13

Снимка:

© Impact Press Group / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Пострадали са две деца на 2 и 4 години

39-годишна жена е починала на място след тежка катастрофа станала тази сутрин на пътя Варна-Балчик. Освен загиналата има и трима пострадали- 23-годишна жена и две деца на 2 и 4 години, съобщи за Varnautre зам.-началникът на Спешна помощ д-р Антоанета Касабова. Пострадалите са настанени в "Св. Анна". 

Причините за трагичния инцидент се изясняват. Не е изключено заледеният път да е виновен за злополуката. От варненската полиция апелират шофьорите да се движат по трасето с повишено внимание и да спазват ограниченията на скоростта.

Инцидетът е станал около 8:30 часа, уточниха от полицията. 21-годишен шофьор от Балчик с добрички "Опел Тигра", движейки се по пътя Варна – Балчик, между селата Оброчище и Кичево, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, на заснежен и места заледен път, губи контрол над автомобила. Навлиза странично в лентата за насрещно движение и се блъска странично в джип "Тойота РАВ 4", управлявана от 53-годишен  варненец. Вследствие на произшествието на място умира 39-годишна пътничка, возила се на задна седалка в опела.

В болница са откарани 4-ма пътинци от опела  - две малки деца на 2 и 4 години, мъж на 25 и жена на 23 години. След прегледи е установено, че  4-годишното момченце е с фрактура на черепа, настанен в "Реанимация", има опасност за живота му.2-годишно момиченце е със  съчетана травма, настанена в детска хихургия, без опасност за живота. 23-годишна жена е с комоцио и няколко фрактури, настанена е в реанимация, няма опасност за живота й;

25-годишният мъж, който е баща на децата е прегледан и освободен от болница, без травми и контузии.