54-годишен е с опасност за живота след катастрофа

Новините

05-12-2012, 13:09

Снимка:

impactpressgroup.org

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Двама са в болница след сблъсък на пътя Варна-Добрич.

54-годишен мъж, возещ се на предна дясна седалка в автомобил “Сузуки” е настанен в болница със съчетана травма и опасност за живота след катастрофа, съобщават от пресцентъра на варненската полиция.
Произшествието е станало на АМ “Хемус” вчера около 10:00 часа. Водачът И. В. на 25 години от Плевен управлявал колата си с несъобразена скорост по време на вчерашния снеговалеж. Той изгубил контрол над автомобила си и се ударил в мантинелата.
Несъобразена скорост на движение е причина и за друг пътен инцидент. По пътя Варна-Добрич, на около 300 м. от пътен възел “Баир Баши” микробус “Мерцедес Спринтер” с водач Д. А. на 55 г. от Варна губи контрол над автомобила и навлиза в лентата за насрещно движение, при което се блъска челно в джип “Гранд Чероки” , управляван от 57-годишна жена. Вследствие на ПТП-то двамата водачи са с фрактури и контузии, настанени в болница, без опасност за живота. Катастрофата е станала вчера около 06:50 часа.
Междувременно стана ясно, че пътят за Добрич вече е отворен, след като отсечката след Аксаковска панорма в посока Добрич бе временно затворена заради аварирал Тир. Товарният автомобил бе блокирал пътя близо до разклона за село Зорница. Трафикът към Добрич бе отклонен през село Долище.