Най-тузарските имоти в imot.bg за ноември – Варна

Все по-трудно се намират луксозни апартаменти разположени в централните части на града

Предлагането на луксозни къщи в района на Морската столица продължава. Все по-трудно се намират луксозни апартаменти разположени в централните части на града. Преобладаващата част от елитните имоти са подходящи за посолство, офис или банков клон, сочат обявите публикувани в сайта imot.bg. Къщите, разположени в близост до морето са предимно ново строителство и луксозно обзаведени с всички екстри.

1. М-т „Евксиноград” (Варна) – 1 559 000 EUR (виж повече)
Къщата се намира на 8 км. от центъра на Морската столица. Четириетажната тухлена постройка е с разгъната застроена площ от 1300 кв.м. Състои се от четири апартамента, като от втория етаж нагоре има прекрасна морска панорама. Към имота има двор от 2000 кв.м.

2. М-т „Св. Никола” (Варна) – 2 580 000 EUR (виж повече)
На парцел от 1760 кв.м е разположена къща с разгъната застроена площ от 860 кв.м. На първият етаж са разположени холът и кухненският бокс. Родителската спалня се намира на второто ниво плюс още три стаи, всяка с баня и тоалетна. Имотът разполага с отлична гледка към морето.

3. Морска градина (Варна) – 615 000 EUR (виж повече)
Многостаен апартамент с площ 250 кв.м. Имотът се намира на последния етаж в четириетажна сграда на метри от морската градина във Варна. Апартаментът е обзаведен по дизайнерски проект и с висококачествени материали и мебели. Голяма част от него е обходен с тераса. Сградата разполага с открити паркоместа, контролиран достъп, асансьор и добре поддържана градина.

4. Център (Варна) – 1 500 000 EUR (виж повече)
Четириетажната къща е с разгъната застроена площ от 1120 кв.м. На разположение на бъдещия собственик са два мезонета, чиято площ е съответно 110 кв.м и 240 кв.м. Всяка от шестте спални, чиято площ е между 40 и 50 кв.м е със самостоятелна баня.

5. Център (Варна) – 650 000 EUR (виж повече)
Къщата е построена през 2008 г. и е с площ 322 кв.м. Построена е изцяло от естествен камък, в комбинация с дърво и други естествени материали. На първия етаж са разположени перално помещение с пералня и сушилня, тоалетна и гараж за 3 коли с дистанционно отваряне на врати. Посредством стълби, с парапети от ковано желязо, се стига до втория етаж, където има три големи спални, с изход към 2 тераси и с обширна морска панорама.