Георги Илиев: Трябваше да се оперирам още преди 2-3 мача

Спорт

30-11-2012, 10:22

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Георги Илиев ляга под ножа

Плакет за мач № 300 за Георги Илиев

Георги Илиев: Целим се в купата

Два месеца играя с болки, а в последните мачове бях на инжекции, разкри капитанът на Черно море

Капитанът на Черно море Георги Илиев сподели пред Varnautre.bg, че е крайно време да се подложи на операция от херния, тъй като от два месеца играе с болки. Жоро разкри, че ще се оперира във Варна.

„Трябваше да се оперирам още преди 2-3 мача, но решихме да ги изиграя, тъй като знаете какво ни е положението с точките. Мислех да участвам и двете срещи с Левски и гостуването във Враца, но повече не може да се чака. От известно време играя на инжекции. По този начин не съм на 100% от възможностите си и тежа на моите съотборници. По-добре сега да се оперирам и да съм готов за втория полусезон“, коментира любимецът на варненската публика.

Според Илиев Черно море има своите шансове срещу Левски и при един добър резултат моряците могат да решат всичко във Варна.

„Излизаме за добър резултат. Хубавото е, че е турнирен мач и се играят се две срещи. Стягаме гащите да ги отстраним. Можем да го направим. Трябва постигнем добър резултат в първи мач, а на Тича можем да ги бием. Хубавото е, че няма да има напрежение в тази среща, тъй като не е мач от шампионата и липсата на точки няма да ни тежи. Сега е моментът да покажем ново лице, тъй като няма да има напрежение“, каза за Varnautre.bg капитанът и един от най-можещите футболисти на Тича – Георги Илиев.