18-годишен загина в катастрофа на бул. "Цар Освободител"

Животът

29-11-2012, 14:26

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

От удара автомобилът излиза от платното, пада през подпорна стена на ул. "Чинар" и се удря в ограда на къща, отклонява се и се блъска в паркирана на улицата "Дачия"

18-годишен младеж от Варна почина след тежка катастрофа станала тази нощ в 1:30 часа на бул. "Цар Освободител". Момчето е издъхнало в болницата тази сутрин. 

Около 1:00 часа 18-годишният шофьор Т. И. се движел по бул. "Цар Освободител" в посока центъра с "Тойота Ярис". След кръстовището с ул. "Верешчагин", момчето губи контрол над автомобила, отклонява се вдясно по посока на движението и се удря се в стълб от уличното осветление. От удара излиза от платното, като пада през подпорна стена на ул. "Чинар", където се удря в ограда на къща, отклонява се и се блъска в паркирана на улицата "Дачия". При произшествието от автомобила пада 18-годишен пътник, който е откаран в тежко състояние в болница "Св. Анна", където малко след 4:00 ч. тази сутрин издъхва.

Водачът и другия пътник – 17-годишен младеж от Варна също, са в болница с травми, няма опасност за живота им. Водачът не е употребил алкохол. Причините за произшествието са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство.