Венци Маринов и Ерхан Мехмед в групата за мача с Раковски

Соколите пътуват за Пловдив утре сутринта

Наставникът на Спартак 1918 Иван Найденов определи 18-те футболисти, на които ще разчита да отстранят тима на Раковски в турнира за Купата на България. Изтърпелият наказание заради натрупани жълти картони Венци Маринов се завръща в тима на спартаклии. Ерхан Мехмед, който бе с разтежение през миналата седмица и не взе участие в мача с Любимец, също попадна сред избраниците на Найденов.

В събота соколите излизат на градския стадион в Раковски срещу местния тим и ще търсят задължителна победа, която ще им осигури място на 1/8-финалите от турнира. "Отиваме за победа", бе категоричен наставникът на Спартак 1918 Иван Найденов пред Varnautre.bg. "Ще направим всичко възможно да се класираме в следващата фаза, най-малкото заради самочувствието, което се позагуби в последните мачове от първенството", каза още треньорът на Спартак.

Утре сутринта в 9 ч. Найденов ще проведе последно занимание на стадион Спартак, след което варненци ще отпътуват за Пловдив, където ще отседнат в хотел „Марица“. Двубоят на соколите е от 13 ч. в събота.

Групата на Спартак 1918: Генко Славов, Мирослав Марков, Мартин Цирков, Стоян Георгиев, Венци Маринов, Калоян Иванов, Димо Димов, Станислав Желязков, Станислав Иванов, Кристиян Радев, Красимиров, Славомир Събков, Янаки Смирнов, Ерхан Мехмед, Десо Дяков, Славин Любомиров, Георги Димитров, Мурад Салим.