Премии в Спартак за класиране на 1/8-финалите за купата

Спорт

21-11-2012, 13:38

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

„Ще разчитаме на по-опитните си играчи“, каза Живко Великов

Солидни премии ще получат футболистите на Спартак 1918, ако успеят да отстранят Раковски  в турнира за Купата на България тази събота. Това разкри изпълнителният директор на клуба Живко Великов.

„Преди днешното занимание влязох в съблекалнята и обявих премиите, които ще получи всеки един футболист ако отстраним Раковски и отидем на 1/8-финалите от турнира. Ще подходим сериозно в тази среща и въпреки не дотам благоприятния резултат от двубоя във Варна, ще се опитаме да ги отстраним. За разлика от първия мач на „Коритото“, този път ще разчитаме на по-опитните си играчи. Предвид слабите резултати, които записахме в последните няколко мача, футболистите са надъхани да докажат, че добрия старт на първенството не е бил плод на случайнос. Всички искат да направят един хубав мач в в Раковски, след което да повторят играта си и в Симитли четири дни по-късно “, сподели пред Varnautre.bg Живко Великов.

Отборът ще отпътува за Пловдив в петък сутринта и ще отседне в хотел „Марица“ под тепетата. Срещата между Спартак 1918 и Раковски е в събота от 13 ч.