Одесос-Хидроремонт удари Черно море във футзала

Спорт

11-11-2012, 11:58

Снимка:

АРХИВ

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Мания продължава да е на върха и след 8-ия кръг

Отборът на Одесос-Хидроремонт постигна много важна победа в градското първенство по футзал. Тимът воден от Виктор Викторов надигра един от фаворитите за първите 4 места в класирането, които дава права за участие в плейофите от държавното първенство, Черно море с 6:2. По два гола за успеха на одесосци отбелязаха Ивайло Борисов и Пламен Милков, а Чавдар Петров и Калоян Киранов оформиха крайния резултат.

Така, след слабия старт на първенството, тимът на Одесос набира скорост и във всеки мач показва лицето, което всички са свикнали да виждат. Определено Одесос-Хидроремонт е отборът, който има място сред най-добрите в градското първенство, въпреки, че голяма част от играчите напуснаха отбора този сезон.

Шампионът на Варна Черно море - Мания пък продължава да е едноличен лидер в класирането с пълен актив от точки и след 8-ия кръг на първенството в морската столица. „Маниаците“ успяха да се наложат на сработения тим над АФК Варна със 7:4.

Пикадили не срещна трудности срещу Народно дело. „Магазинерите“ не пожалиха „вестникарите“ и им вкараха цели 10 гола, а силите на тима воден от Атанас Балтов стигнаха за две попадения. Пламен Михалев, Мартин Димитров и Марин Колев – Бай Марин реализираха по два гола за разгромния успех, а Димитър Маринов, Петър Станчев, Иван Миндов и Никола Колев добавиха по един. Играещият треньор Атанас Балтов и Диман Добрев пък бяха точни за Народно дело.

Два от младите тимове в градското първенство по футзал на Варна Май Маркет и МФК МАГ Младост не успяха да се победят, като направиха зрелищно 6:6. Любопитното е, че 5 минути преди края на срещата „маговете“ водеха с 6:2, но отново допуснаха да бъдат изравнени. Последният гол за Май Маркет падна 2 секунди преди сирената да отбележи край на мача.
Хеттрик за тима воден от Веско Веселинов реализира Никола Важаров, а Веселин Иванов, Драгомир Николов и Васил Иванов се отчетоха с по едно попадение. По два гола за МФК МАГ Младост отбелязаха Иво Василев – Чайката и Николай Добрев – Джуджето, а Тошко Апостолов и Петко Петков реализираха по един гол.

Отборът на Спартак очаквано разгроми аутсайдера Бултрас. Тимът воден от Симеон Христов реализира цели 13 гола във вратата на своя съперник за крайното 13:3. По два гола реализираха Милен Стефанов, Георги Бонбов, Станислав Николов и Стоян Стоянов, а Дидо Митев, Павел Адамов, Калоян Михалев, Иво Богданов и Илия Янков се отчетоха с по един.

Вторият тим на Спартак пък завъртя 3:3 с Феникси. Димитър Николов на два пъти и Георги Тодоров вкараха за полицаите, а Златин Жеков, Гюрай Ахмедов и Георги Минков се отчетоха за Спартак.

МФК Тича продължава с доброто си представяне този сезон. Тимът, в който играят юношите на един от най-успешните набори в школата на Черно море – 1991г., удари Крам Комерс с 6:2. Точни за Тича бяха Марти Иванов, Пламен Цветков-2, Стоян Танев, Диян Атанасов и Христо Христов.

В отложен мач от 2-ия кръг МФК МАГ Младост успя да победи Бултрас с 8:4. Хетрик за „маговете“ реализираха Иво Василев – Чайката и Николай Добрев – Джуджето, а Петко Петков и Константин Илчев.