Силиконовите гърди – новият хит в онлайн търговията

Варна Лайф

11-11-2012, 11:23

Автор:

Златина Стефанова

Всичко от Автора

С един гърди напред пред съперниците с импланти на половин цена

Освен търговците и болниците за естетична хирургия започнаха да си търсят повече клиенти чрез сайтовете за колективно пазаруване. Хирурзите обещават 50 % намаление на жените пожелали да бъдат с едни гърди напред от съперниците си. Лекароте дори са съгласни да правят изненади и подаръци за всяка дама или господин, решили да направят обиколката на бюста си с няколко размера по-голяма. 
Различни са обявите и цените в сайтове, както и фирмите, които правят предложенията. Средно около 4000 лв. е цената за нов бюст. Tя включва консултация, операция, упойка, имплантите, консумативи и престоя. Реалната цена според хирурзите е 8 000 лв. Подарък за клиентите са силиконови устни. Те стават секси с ампула хиалуронова киселина. Другите изненади са запълване на бръчки или пък ползване на разкрасителни процедури на лицето и тялото.
По този начин и хирурзите започнах да си търсят клиенти чрез намаленията в интернет. Освен с предложения за уголемяване на бюста, сайтовете са пълни и с други разкрасителни промоции – лимфни дренажи на лицето за подути клепачи, двойна брадичка. Доколко обаче при тези процедури не са рискови и се използват качествени материали никои не може да бъде сигурен. Сайтовете бързат да се застраховат, че единствено продавачът на стоките или услугите отговаря за безопасността, количеството и качеството.