Александър Александров: Никога не съм преговарял, с който и да е отбор

Все още не са ми предложили нов договор с Черно море, каза централният бранител на моряците

Централният защитник на Черно море Александър Александров сподели, че до този момент не е преговарял с нито един клуб и не може да коментира дали Левски или ЦСКА имат интерес към него. Бранителят бе категоричен, че в момента е футболист на Черно море и нищо друго не го интересува.

„Имам договор с „моряците“ до лятото. Това дали ме искат „сини“ и „червени“, го знаят медиите. Нали вие ги пишете тези неща. Аз съм футболист на Черно море и мисля само за това как да съм полезен на своите съотборници, на ръководството и феновете, друго не ме интересува сега“, каза Александров, който поясни, че все още от „Тича“ не са му предложили нов договор.

Относно нулевото равенство с ЦСКА Александров сподели, че моряците са изиграли един силен мач и ако са имали малко късмет, можели да го спечелят. „Играхме добре. Предвид слабите резултати, които записахме до този момент, мисля, че направихме добър мач. Жалко, че нямахме късмет в края за да реализираме“, каза още националът на Черно море Александър Александров.