Ремонти затварят "Ян Палах", автобусите - по нов маршрут

Мисия Варна

08-11-2012, 11:51

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Автобусите движещи се по линия № 7 и линия № 209 ще се движат по "Ян Палах", наляво по ул. "Прилеп", надясно по ул. "Отец Паисий", на светофара надясно по бул. "Цар Освободител"

Заради строително монтажни работи през почивните дни и в понеделник се въвежда временна промяна в организацията на движението по ул. "Ян Палах" в участъка от ул. "Прилеп" до бул. "Цар Освободител". Пътното платно ще бъде затворено за движение от 10 до 12 ноември 2012 г. Възстановителните работи на пътната настилка ще се извършат в понеделник - 12 ноември.
Автомобилното и автобусното движение ще бъдат отклонени по маршрут – бул. "Цар Освободител" – ул. "Отец Паисий" – ул. "Прилеп" – ул. "Ян Палах" в посока ХЕИ и обратно. При така създадената временна организация на движението не се пропуска спирка на масовия градски транспорт и не се налага друга промяна в маршрутите на автобусните превози.

Автобусите движещи се по линия № 7 и линия № 209 ще се движат по "Ян Палах", наляво по ул. "Прилеп", надясно по ул. "Отец Паисий", на светофара надясно по бул. "Цар Освободител".Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"