Ремонти затварят "Ян Палах", автобусите - по нов маршрут

Мисия Варна

08-11-2012, 11:51

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Автобусите движещи се по линия № 7 и линия № 209 ще се движат по "Ян Палах", наляво по ул. "Прилеп", надясно по ул. "Отец Паисий", на светофара надясно по бул. "Цар Освободител"

Заради строително монтажни работи през почивните дни и в понеделник се въвежда временна промяна в организацията на движението по ул. "Ян Палах" в участъка от ул. "Прилеп" до бул. "Цар Освободител". Пътното платно ще бъде затворено за движение от 10 до 12 ноември 2012 г. Възстановителните работи на пътната настилка ще се извършат в понеделник - 12 ноември.
Автомобилното и автобусното движение ще бъдат отклонени по маршрут – бул. "Цар Освободител" – ул. "Отец Паисий" – ул. "Прилеп" – ул. "Ян Палах" в посока ХЕИ и обратно. При така създадената временна организация на движението не се пропуска спирка на масовия градски транспорт и не се налага друга промяна в маршрутите на автобусните превози.

Автобусите движещи се по линия № 7 и линия № 209 ще се движат по "Ян Палах", наляво по ул. "Прилеп", надясно по ул. "Отец Паисий", на светофара надясно по бул. "Цар Освободител".