Локо (Пд) се отказва от Марин Петров

Още трима се разделят със „смърфовете“

Един от най-опитните футболисти на Локо (Пд) Марин Петров ще напусне Лаута, научи Varnautre.bg. Освен него, още трима футболисти ще се разделят с пловдивския тим. Това са  кипъреца Стелиос Демитрио, Христо Спасов и Косьо Мирчев, който игра на Тича от 2002 г. до лятото на 2008 г. с прекъсване от един полусезон. Мирчев е записал 89 мача и 7 гола за „моряците“ в „А“ група. И четиримата вчера не се включиха в тренировката на тима.

Марин Петров пък пристигна на Лаута от Спартак (Вн) преди 3 месеца. Това стана веднага, след като Марешки пое издръжката на Локомотив. По време на престоя си в Пловдив, Марин има изиграни 6 мача, в които е бил и игра 353 минути. С екипа на черно-белите е реализирал и един гол и има една асистенция.

През своята футболна кариера Марин е носил екипа на Литекс, а през 2002-ра година премина в Черно море. Година по-късно техничарят се премести в Нафтекс, а по-късно игра за няколко втородивизионни клуба в Гърция. Играл е и за Спортист (Своге). А преди да премине в пловдивския Локомотив за втори път в кариерата си, носи фланелката на „соколите“.

Другият варненец, който в момента носи екипа на Локото Николай Станков – Деко остава в тима на Стефан Генов, но в момента е контузен.