Момиче скочи от Аспарухов мост (+)

Крими

06-11-2012, 17:30

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Росица Колева

Всичко от Автора

ВИДЕО: Момичето се е удавило след скока, няма следи от насилие

24-годишно момиче скочи от Аспаруховия мост във Варна.

Трагедията се разигра само за няколко минути малко след 17 часа. Очевидци са подали сигнал на телефон 112.

Те са информирали, че младо момиче стои надвесено на парапета на моста в непосредствена близост до мястото за скокове с бънджи. Девойката е стояла около две минути, след което се е хвърлила. Очевидецът, който е подал сигнала към 112, е обяснил, че на изхода на града посока Бургас е имало полицейски автомобил, който обаче не е успял да предотврати инцидента. За него потвърдиха за Varnautre.bg oт Спешна помощ. 

"Знаем за инцидента, на място са изпратени Гражданска защита и полиция, наш екип чака в готовност", съобщи шефката на Спешното д-р Мая Рашева. Рибари пък разказаха, че около 17:00 са били под моста близо до Рибарското селище, но се видели скока на момичето. После обаче са станали свидетели как я издирват с лодка. Момичето е било намерено на 100 метра навътре в езерото, защото течението я е понесло. 

Около 18:30 часа трупна линейка от Съдебна медицина пристигна на мястото, където беше извадено тялото на момичето. Там съдебни медици направиха оглед. "От първоначалния оглед няма данни за насилие", съобщи д-р  Сийка Михова съдебен медик, патоанатом към катедрата по "Съдебна медицина" към "Света Марина". По думите й момичето се е удавило. Има характерните за удавник белези и няма фрактури. На мястото на инцидента пристигнаха и родителите на девойката. И двамата бяха изпаднали в шок заради случилото се.