Най-тузарските имоти в imot.bg за октомври 2012-а – ВАРНА

Варна Лайф

05-11-2012, 11:12

Снимка:

imot.bg

Автор:

Платена публикация

Всичко от Автора

Предлагането на луксозни имоти във Варна е съсредоточено в района на Морската градина

Елитните имоти в центъра на града са предимно къщи, сочат данните на сайта за недвижими имоти imot.bg.

Повечето от тях са подходящи за офис, банков клон или клиника. Предлагат се също така луксозни нови къщи в близост до морския бряг.

1. Морска градина (Варна) – 660 000 EUR виж повече »
Тристайният апартамент се намира в сграда в комплекс от затворен тип. Площта на имота е 220 кв.м. Състои се от просторен дневен тракт с вградена и напълно оборудвана луксозна кухня, две спални, две санитарни помещения. Обзавеждането е дизайнерско от Италия. Жилището разполага и със специална климатизация от Австрия.

2. Морска градина (Варна) – 790 000 EUR виж повече »
Мезонетът е с площ 395 кв.м. Намира се в нова и напълно завършена сграда с модерен дизайн и собствена красиво облагородена градина, в непосредствена близост до морския бряг. Състои се от три нива, като на последното има озеленена тераса от 103 кв.м. Към имота има две открити и две закрити паркоместа, СОТ, видеонаблюдение, интернет и кабелна телевизия.

3. Център (Варна) – 1 100 000 EUR виж повече »
Шестетажната къща е с площ 628 кв.м. Имотът е реновиран и е подходящ за хотел, офис, банка или посолство. Намира се на главна пътна артерия в близост до гаровия площад, много бизнес сгради, финансови и други институции. Къщата разполага с нов асансьор и СОТ. Партерният етаж е с три входа и е възможно да се отдели от другите нива.

4. Ален Мак (Варна) – 650 000 EUR виж повече »
Къщата е с площ 322 кв.м. Разположена е върху терен от 2200 кв.м. Особеното на имота е, че за построяването му са използвани естествени материали – дърво, камък и други. На първият етаж се намира огромен дневен трак, който е разделен на холова част - 40 кв.м, трапезария и кухня - 20 кв.м с открита камина. На вторият етаж се намират три спални, две бани и огромна тераса - от 50 кв.м.

5. Приселци (Варна) – 1 750 000 EUR виж повече »
Къщата е с външна топлоизолация. Разположена е върху парцел от 600 кв.м, а разгънатата й застроена площ е 490 кв.м. На първия етаж са разположени холът и кухнята. На второто ниво три спални. Третият етаж разполага с фитнес, спалня за гости и панорамна тераса.