Спартак загуби от ЦСКА в София

Спорт

03-11-2012, 20:55

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Школата на Спартак 1918 с две победи

Спартак падна от любимец при 19-годишните

Младите соколи паднаха с 0:3 от армейците

Юношите на Спартак 1918 паднаха с 0:3 в София от тима на ЦСКА в среща от 12-ия кръг на първенството в Елитната група до 19 г. Срещата се игра в столицата, а варненци не успяха да се противопоставят на един от първите четири тима в класирането, които са с равен брой точки. Треньор на този набор е Николай Станчев.

След тази среща тимът на соколите се намира в дъното на класирането със скромния актив от 10 т., Единствените отбори, които са зад спартаковци са Видима-Раковски и Локо (Сф). Железничарите обаче са с мач по-малко от варненци.

Съставът на Спартак 1918: Ст. Вълчев, Д. Атанасов, Сл. Славов, К. Иванов, Кр. Радев, Ф. Костадинов, Д. Минчев, Ив. Маринов, Сл. Събков, М. Салим, Ас. Станчев (Н. Арнаудов, Евг. Кираджийски, Г. Шопов, Ж. Караиванов).

Междувременно децата от подготвителните групи на Спартак родени 2000 г.победиха Шумен 2010 с 3:0 като домакин, в мач от 7-ия кръг на първенството на варненска област. Головете за варненци реализираха  Никола Маринов, Страхил Ангелов и Синан Ахмедов.

Децата от подготвителните групи – втори отбор родени 2001 г. загубиха от „Добруджа” с 0:1 като гост, в мач от 7-ия кръг на първенството на варненска област.